Võõramaised kokad kostitavad linlasi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka kokad Dimitrios Kappos (vasakul) ja Thomas Nicolaides olid Tartus kohal juba eile ning nende valmistatud roogadega menüü leiab novembris restoranist Entri.
Kreeka kokad Dimitrios Kappos (vasakul) ja Thomas Nicolaides olid Tartus kohal juba eile ning nende valmistatud roogadega menüü leiab novembris restoranist Entri. Foto: Margus Ansu

Kreeka kokad Dimitrios Kappos ja Thomas Nicolaides on pärit Aígina saarelt keset Egeuse merd. Selleks, et viibida novembri algul Tartus, panid nad omaenda söögikoha kinni, jättes kaks koju jäänud kokka kööki pesema.

Ka panid nad kundedele välja kuulutuse, kus selgitavad, et viibivad neil päevil Tartus, ning tõestasid seda omakorda Tartu sõpruslinnade rahvusköökide päevade uhke logoga.

Dimitrios Kappos on Tartus neljandat korda ning ta kolleeg Thomas Nicolaides teist korda. Eesti kohta lausuvad nad ainult kiidusõnu. Et kui ilus linn on Tartu ning kui külalislahked on siinsed inimesed ning kui hea on Eesti ilm!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles