Pangalaenu saamisel abi lubanud naine pettis abivajajatelt raha välja

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikontrolli hinnangul sõltuvad omavalitsuste investeeringud endiselt liialt välisrahast.
Riigikontrolli hinnangul sõltuvad omavalitsuste investeeringud endiselt liialt välisrahast. Foto: SCANPIX

Harju maakohus karistas tingimisi vangistusega naist, kes pettis pangalaenu saamisel abi lubades abivajatelt välja ligi 3000 eurot.

Kohus tunnistas töötu Aleksandra Mironova (32) süüdi kelmuses ja karistas teda 10 kuu pikkuse tingimisi vangistusega kolmeaastase katseajaga ja ühtlasi mõistis kohus naiselt välja ka kõigi kannatanute tsiviilhagid, vahendas ERR uudised.

Süüdistuse järgi avaldas Mironova netileheküljel www.okidoki.ee mullu novembrist kuni tänavu juulini kuulutusi, milles pakkus abi laenude vormistamisel.

Kuulutuste peale tema poole pöördunud inimestele pakkus Mironova hüvitise eest vahendusteenuseid laenude vormistamiseks erinevates pankades.

Samas selgus uurimisel, et mingeid kavatsusi ja reaalseid võimalusi naisel laene vormistada polnud ning ettemaksu vahendusteenuste eest lasi Mironova üle kanda oma arvelduskontole või oma alaealise tütre  arvelduskontole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles