Igas vanas peitub midagi uut

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Jardin arendusjuht, keskmist kasvu Kaisa Ilves on enam-vähem sama pikk kui need kaubaalustest tehtud uudse väljanägemisega kuused. Et praegusse pimedasse ja porisesse aega veidi rohkem valgust ja puhtust tuua, värviti need kuused heledaks. Aga keegi ei keela ka lipid lõbusalt kirevaks võõbata.
OÜ Jardin arendusjuht, keskmist kasvu Kaisa Ilves on enam-vähem sama pikk kui need kaubaalustest tehtud uudse väljanägemisega kuused. Et praegusse pimedasse ja porisesse aega veidi rohkem valgust ja puhtust tuua, värviti need kuused heledaks. Aga keegi ei keela ka lipid lõbusalt kirevaks võõbata. Foto: Margus Ansu

Soe rohetava muruga sügis on küll tore, aga eks sellega kaasas käiv hallus ja pimedus ole ka omajagu väsitav. «On aeg vahetada hilissügis jõuluootuse vastu, see loob koju ja hinge mõnusa hubase meeleolu,» ütleb selle peale Jardini aianduskeskuse arendusjuht Kaisa Ilves ja kutsub vaatama aianduskeskuses avatud jõulutuba.

Selles heade mõtete leiunurgas saab kiiresti selgeks, et meeleolu loomiseks pole vaja metsa kuuse või poodi uute ehete järele kihutada. Kui üldse lähete sel aastal kuuse järele. Näiteks Jardini nutikad naised panid tänavu rakkesse ka meeskolleegid ning said nende abil nii jalust ära kaks kaubaalust, millest koos tehti jõulukuused.

«Värvisime need valgeks, sest tahtsime puhast ja helget meeleolu,» räägib Kaisa Ilves. «Ka värvilised lipid on väga ilusad. Ja valgustus annab neile kuuskedele alati väga palju juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles