Mängijad mõnulevad ja meeskond muudkui võidab

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukevicius (palliga) kostitas eile austerlasi 15 punktiga.
Augustas Peciukevicius (palliga) kostitas eile austerlasi 15 punktiga. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskond on viimase kuuga justkui ümbersündinud – eurohooaega kahe kaotusega alustanud meeskond liigub viimasel ajal võidult võidule. Edutee sai eile jätku kodus EuroChallenge’i sarjas Viini Zepteri alistamisega 83:60. Pärast tsentri vahetust ja mitme olulise mängija vigastusest paranemist on Rockis kõik detailid paika loksunud.

«Väga mõnus on mängida – õpime järjest paremini üksteist tundma ja see väljendub ka väljakul. Usun, et saame tegutseda veel paremini,» lausus Rocki tagamees Gert Dorbek. «Kui tervel meeskonnal läheb hästi ja kõik tegutsevad mõnusalt ühtes rütmis, on ka igal mängijal lihtsam.»

Kogenud tsenter Janar Talts, kes on karjääri jooksul pallinud ka tugevates välis­klubides, tunnistas samuti, et meeskond tegutseb viimasel ajal hästi, kuid samas hoidus ta liigsest kiitusest. «Asjad on läinud hästi ja samamoodi tuleks ka edasi panna, kuid samas ei taha ma midagi ära sõnuda. Seepärast pole ka vaja kirjutada, et oleme kõvad,» lausus ta naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles