Tallinn korrastab Jaan Poska hauaplatsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Poska
Jaan Poska Foto: arhiiv

Linnavalitsuse korralduse eelnõu järgi eraldatakse linnavalitsuse reservfondist keskkonnaametile 112 846 krooni Jaan Poska hauaplatsi korrastamiseks.

Tallinna Siselinna kalmistul asuv Tallinna endise linnapea Jaan Poska perekonna hauaplats on tunnistatud ajaloomälestiseks. Jaan Poska perekonnaliikmed ja SA Jaan Poska Mälestusfond esindajad pöördusid linnavalitsuse poole palvega toetada Poska hauaplatsi korrastamist.

Abilinnapea Deniss Boroditš i sõnul on linnavalitsus hauaplatsi restaureerimise kavandanud Jaan Poska 145. sünniaastapäeva tähistamiseks 2011. aastal.

«Kuna Jaan Poska sünnikuupäev on 12. jaanuaril ja talvetingimustes pole võimalik mälestistel teha kvaliteetselt välitöid ega taastada platsi algset kujundust, tuleb hauaplats restaureerida 2010. aasta teises ja kolmandas kvartalis,» selgitas Boroditš.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles