Meremuuseumi direktor: muuseum pole Titanicu näitusega kaasas käiva palagani taga

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Dresen ennustas, et juba lähiajal õnnestub valmis ehitada ka Lennusadama muuseumi viimane osa ning rannapromenaad, mis ühendaks muuseumi linnaga.
Urmas Dresen ennustas, et juba lähiajal õnnestub valmis ehitada ka Lennusadama muuseumi viimane osa ning rannapromenaad, mis ühendaks muuseumi linnaga. Foto: Peeter Langovits

Meremuuseumi direktor Urmas Dresen rääkis Õhtulehele palju kriitikat saanud «Tujurikkuja» Estonia-klipi kommentaariks, et muuseum eksponeerib eelkõige näitust ja Titanicu lugu, nagu see neile mööda maailma ringleva näitusena kohale on tulnud. «Meremuuseum pole ju Titanicu näitusega kaasas käiva palagani taga,» sõnas ta.

«Meie asi on ikka näitus ja sellega koos käivad haridusprogrammid ning ekskursioonid. Tõepoolest, me pakume ka Titanicu õhtusööki, seda me oleme tõesti teinud,» rääkis Dresen Õhtulehele.

Refereeritud artikli täisteksti loe siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles