Juhtkiri: porgandipirukas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Nemvalts

Rahvasuus juba «porgandi» hüüdnime pälvinud uued diiselrongid on esialgu saanud reisijatelt kõike muud kui positiivset tagasisidet: piletimüüjad ei jõua kõigini, pakke pole kuhugi panna, istekohti ei jätku, aga seista ka pole kusagil.

Muidugi ei pruugi alguses kõik õlitatult kulgeda, kuid Elron, kes uute rongidega sõidab, jäi esimestel päevadel hätta ka kommunikatsiooniga. Esialgsed kommentaarid ettevõtte juhtkonnalt sel nädalavahetusel näisid inimeste meelepaha alahindavat, kohati reisijate rahulolematust lausa eiravat.

Muidugi võib alati öelda, et vanasti oli veel hullem. Puupingil Tallinna ja Tartu vahet on rongis kunagi loksunud paljud lugejad. Veel eakamad inimesed mäletavad sedagi, kuidas liinibussis tundide kaupa püsti seistes reisiti. Sellise kogemuse kõrval võib jalgrattakohtade nappus ja suupistete puudumine rongis tõesti helliku virisemisena näida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles