Vägev võitlus aitas Rocki Samaaras vägeva võiduni

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii rõõmustasid Rocki mängijad detsembris Eesti karikavõidu puhul. Eile tähistasid nad juba uut suurt kordaminekut - eurosarja vahegruppi alustati hea võiduga.
Nii rõõmustasid Rocki mängijad detsembris Eesti karikavõidu puhul. Eile tähistasid nad juba uut suurt kordaminekut - eurosarja vahegruppi alustati hea võiduga. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rock alistas EuroChallenge’i sarja vahegrupiturniiril võõrsil Venemaa klubi Samaara Krasnõje Krõlja.

«Enne mängu oli meil treeneritega juttu 2008. aasta mängust, kui siin, Samaaras, võitsime. Nüüd tuleb välja, et see ongi meie jaoks õnnelik saal – peaksime vist oma kodumängud siia üle tooma,» rääkis Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe naerdes.

Vaid napp pool tundi tagasi oli tema juhitav meeskond alistanud EuroChallenge’i sarja vahegrupiturniiri avamängus võõrsil Samaara Krasnõje Krõlja lisaajal 75:74. «Kaks korda oleme siin mänginud ja mõlemad korrad võitnud. Mina olen saanud nautida võitu mängija ja treenerina,» märkis Kullamäe, ent lisas kohe, et suures pildis pole mõtet seekordset võitu üle tähtsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles