Ministeerium soovitab turistidel vältida Bangkoki linna

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsusammas kerkib Bangkoki kaubanduskeskust Central World.
Suitsusammas kerkib Bangkoki kaubanduskeskust Central World. Foto: SCANPIX

Välisministeerium soovitab Taid külastavatel turistidel vältida reisisihina Bangkoki linna ja piirkondi, kus on kehtestatud eriolukord.

Välisministeerium märgib, et kuni 23. maini kehtib Bangkokis öine liiklemiskeeld ning valitsus on välja kuulutanud eriolukorra paljudes piirkondades. Samuti on võimalik et liiklemiskeeldu võidakse pikendada. Eriolukorra ajal on keelatud rahvakogunemised.

Välisministeerium soovitab Taid külastavatel turistidel vältida kuni olukorra stabiliseerumiseni reisisihina Bangkoki linna ja piirkondi, kus on kehtestatud eriolukord, soovitus ei piira läbi Bangkoki lennuvälja transiidina teistesse sihtpunktidesse reisimist.

Bangkokis viibivatel turistidel soovitab ministeerium jälgida võimude korraldusi ja soovitusi väga täpselt.

Ministeerium märgib, et riigis püsib terrorismioht, kuid samas pööravad Tai valitsus ja julgeolekuteenistused suurt tähelepanu turistidele ohutuse tagamisele.

Vältida tuleks reise lõunaprovintsidesse - Pattani, Yala, Narathiwa ja Songkhlat, kus esineb jätkuvalt relvastatud vägivalda. Samuti tuleks võimalusel vältida Prea Viheari (Khaoi Pra Viharn Tais) templite piirkonda, ning ettevaatlik peab olema reisimisel Tai piirialaldele Kambodža ja Birmaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles