Rocki võimas seeria jätkus, Kalevil endiselt rusuv seis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rock suutis taas Kalev/Cramo (pildil palliga Tanel Soku isikus) põlvili suruda.
Tartu Rock suutis taas Kalev/Cramo (pildil palliga Tanel Soku isikus) põlvili suruda. Foto: Peeter Langovits

Sel nädalal Eurochallenge’i sarjas seitsmenda vastase järjest maha murdnud Tartu Rocki korvpallimeeskond noppis eile õhtul taas magusa võidu, kui koduses liigas tehti 75:68 selg prügiseks viimase kolme aasta meistril Kalev/Cramol. Tänavu võitmise kunsti hästi valdav Rock oli lõpuminutitel oma kodusest konkurendist lihtsalt kindlam ja ühtsem.

«Oli võrdsete mäng, viimane veerandaeg oli rohkem meie käes,» tõdes Rocki tagamängija Gert Dorbek. «Oli palju võitlust ja palju praaki, mõlemad tahtsid aga kangesti võitu. Kõik Rocki ja Kalevi kohtumised kipuvad sellised olema.»

«Kohtumise algus oli selline võitluslik ja füüsiline. Kalev on vast Ühisliigas sellise mänguga harjunud, aga meile lõi see natuke vibra sisse,» selgitas Rocki juhendaja Gert Kullamäe, et alguses nad end kõige kindlamalt ei tundnud. «Oleme järjest võitnud ja mehed on suutnud hoida lõpus külma pead. Täna (eile) andsime küll mööda visatud vabavisetega Kalevile lõpus võimaluse. Enesekindlus peab olema mõistlikkuse piires. Tuleb hoida vaimu üleval.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles