Elektriauto sõidab ka talvepakases

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbija24 reporterid katsetatud Electric Mia (vasakul) ja Nissan Leafiga – esimene neist on pilkupüüdvam, teine aga sõitmiseks palju mugavam.
Tarbija24 reporterid katsetatud Electric Mia (vasakul) ja Nissan Leafiga – esimene neist on pilkupüüdvam, teine aga sõitmiseks palju mugavam. Foto: Karli Saul / SCANPIX

Kuigi käre külm lühendab tunduvalt elektriauto aku tööiga, saab linnas voolutoitel rendiautoga oma asjad aetud. Pealekauba on parkimine tasuta.

Jaanuari argihommik, 15 kraadi külma ja karge tuul. Sobiv ilm elektriauto rentimiseks? Küsitav. Pärast KredExi teadet, et elektriautode rent on osutunud menukaks ning jaanuaris lisati uusi rendipunkte, tekkis huvi järele uurida, kellel tasub elektriautot rentida, ning mis veelgi põnevam, kui hea mõte on rentida elektritoitel liikuv masin krõbeda talvekülmaga.

Kumbki katsetajaist ei olnud varem elektriautoga sõitnud. Ka ei vasta me keskmise elektriauto rentija profiilile – Kred­Exi teatel on selleks 33-aastane meesterahvas. Aga müüdid on ju selleks, et neid murda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles