Elva treener kasvatab olümpialasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpia eelõhtul tegi treener Rein Pedaja (esiplaanil) Elvas Vaiksel järvel noorte tulevikulootustega suusatrenni. 34 aastat Elvas noori sportlasi juhendanud treeneri õpilastest on olümpiale pääsenud viis, kellest neli läheb juba homme olümpiastarti.
Olümpia eelõhtul tegi treener Rein Pedaja (esiplaanil) Elvas Vaiksel järvel noorte tulevikulootustega suusatrenni. 34 aastat Elvas noori sportlasi juhendanud treeneri õpilastest on olümpiale pääsenud viis, kellest neli läheb juba homme olümpiastarti. Foto: Kristjan Teedema

Suusatreener Rein Pedaja on spordifenomen. Tema õpilaste hulka kuulub viis olümpial osalenud sportlast, kellest neli astuvad laupäeval Sotšis võistlustulle.

Indrek Tobreluts ja Roland Les­sing on Eesti kõige tuntumad laskesuusatajad. Neid kahte ei ühenda aga ainult head tulemused spordimaailmas, vaid ka see, et nad mõlemad on treeninud Elvas Rein Pedaja käe all.

Homme algavatel olümpiamängudel osaleb 25 Eesti sportlast, nendest tervelt neli on oma karjääri alustanud Pedaja suusatrennis. «Noori motiveerib väga, et Elvast on edukaid laskesuusatajaid. See ongi üks näitaja, mis paneb trenni tulema. Indrek (Tobreluts), Roland (Lessing) ja Kauri (Kõiv) käivad igal suvel koos noortega trennis,» ütles Pedaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles