Suusatajate suurtoetajate kannatus katkemas

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino olümpiavõitjad Andrus Veerpalu ja Kristina Šmigun 2006. aasta juunis Tallinnas Pirita velodroomil suusaliidu sponsorlepingute allkirjastamisel.
Torino olümpiavõitjad Andrus Veerpalu ja Kristina Šmigun 2006. aasta juunis Tallinnas Pirita velodroomil suusaliidu sponsorlepingute allkirjastamisel. Foto: Mihkel Maripuu

Ilmselt mäletavad veel paljud televaatajad toredaid telereklaame, kus võrreldi Talleggi klassikalist ahjukana ning kahekordse olümpiavõitja ja kahekordse maailmameistri Andrus Veerpalu klassikalist suusastiili.

«Tallegg ja Eesti rahvas on oma show ja tsirkuse saanud. Tuleb, mis tuleb, meie midagi protsessima või tagasi nõudma ei hakka,» ütleb Rakvere lihakombinaadi ja Talleggi juht Teet Soorm.

Kuigi Veerpalu kunagised suursponsorid Tallegg ja Rakvere lihakombinaat tippsuusatamise toetamisega enam seotud pole, on Soormil viimaste uudiste kohta – taas Andrus Veerpalu ja nüüd ka Kristina Šmigun-Vähi dopinguküsimus – öelda ainult paar sõna: «Väga ebameeldiv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles