Bullterjer surmas väikese koera

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Laupäeval langes Tallinnas Kristiine linnaosas bullterjeri ründe ohvriks järjekordne koer. Mupo pressiesindaja sõnul märkas segaverelise koeraga jalutama läinud noormees läheduses jalutamas samast majast pärit naist bullterjeriga. Kuna noormees teadis varasemast, et tegemist on agressiivse loomaga, siis otsustas ta kiiresti lahkuda.

See ei õnnestunud, sest bullterjer rebis end omaniku käest lahti ning ründas noormehe väikest koera, lõi tollele hambad turja ja hakkas maruliselt rapsima. Mõlemad koeraomanikud püüdsid loomi lahutada ja bullterjeri omanik koera suudki avada, kuid bullterjeri haare oli tugev.

Bullterjer ei lasknud oma ohvrit lahti isegi siis, kui too juba surnud oli. Lõpuks bullterjer vabastas ohvri oma haardest ning väikekoera omanik viis looma surnukeha eemale. Tagasi pöördudes nägi ta bullterjeri omanikku, kes püüdis sündmuskohalt kiiresti lahkuda. Õnneks aitas teda takistada üks pealtnägijatest, kes tõkestas tee. Bullterjeri omanik pidas end üleval agressiivselt, ähvardades oma koera uuesti lahti lasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles