Toobal: IRL püüab Keskerakonna kohta laimu levitada

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul on Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liikmete kaebus politseile Põhja-Tallinna Linnaosavalitsuse töötajate vastu taaskordne katse levitada Keskerakonna suhtes laimu.

«IRLi liige Liisa Pakosta püüab oma ametikohta Riigikogus rakendada selleks, et Keskerakonna laimamine usutavam tunduks. Samas ei tule seesugune käitumine meile üllatusena – teatavasti laimas meid ka elamislubade skandaali tõttu IRList lahkunud Indrek Raudne, kes pidi kohtu käsul oma valesid tunnistama ja need ümber lükkama,» rääkis Toobal.

Toobali sõnul on Pakosta jutt riigivastastest meeleavaldustest lapsik. «Me ei ela enam Nõukogude Liidus, kus valitsuse töö osas rahulolematust näitav pikett on riigivastane pikett. Valitsuse poliitika ja Eesti riik ei ole sünonüümid – Riigikogu liige võiks seda ikka mõista.»

«Kui aga meenutada lähiminevikust mõnd riigivastast sündmust, siis eks IRLi liikmete eestvedamisel toimunud elamislubade müük oli sellele küllaltki lähedal,» lisas Priit Toobal.

Põhja-Tallinna halduskogu IRLi liikmed Liisa Pakosta, Tiit Riisalo ja Yoko Alender tegid sel nädalal keskkriminaalpolitseile avalduse uurimaks Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse töötajate tegevuse vastavust korruptsioonivastases seaduses sätestatule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles