Hispaanias tabati rahvusvaheliselt tagaotsitav eestlasest seksuaalkurjategija

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania politsei
Hispaania politsei Foto: SCANPIX

Hispaania politsei tabas esmaspäeva õhtul Eesti poolt rahvusvaheliselt tagaotsitava seksuaalkurjategija, kes oli viimased kolm aastat jooksus.

«17. veebruaril kella 20 paiku kohaliku aja järgi peeti Hispaanias politseioperatsiooni käigus kinni Eesti poolt rahvusvaheliselt tagaotsitav isik,»ütles keskkriminaalpolitsei pressiesindaja Postimehele.

Hispaania meedia sõnul tabati laste kuritarvitamise eest süüdi mõistetud 37-aastane eestlane Valencias. Politsei sekkus tänaval kahe inimese vahel tekkinud tülisse, mis ähvardas vägivaldseks muutuda ning käskis mõlemal isikut tõendavad dokumendid esitada. Seejärel selgus, et üks konflikti osapooltest on rahvusvaheliselt tagaotsitav eestlane.

Kriminaalpolitsei pressiesindaja sõnul on isik tagaotsitav olnud alates 2011. aastast. Kohus on ta seksuaalkuritegudes süüdi mõistnud.

Hetkel on loovutamismenetlus pooleli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles