Dorbeku eksimus jättis võidule kehva varjundi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilmantas Dilys (palliga)
Vilmantas Dilys (palliga) Foto: Margus Ansu

«Valus! 13 punkti pole paha vahe, kuid oleks võinud olla 18. Pall läks korvi all käest lahti.» Nii võttis Tartu Rocki mängumees Gert Dorbek kokku eile korvpalli Balti liigas saadud 77:64 võidu Pieno zvaigzdesi meeskonna üle. Sama mees eksis 19 sekundit enne mängu lõppu korvi all, seal, kust tavaliselt sajaprotsendiliselt pall korvi pannakse. Koos lõpusireeniga kukkus seejärel aga korvi leedukate kaugvise.

Pole just tavapärane 13 punkti suuruse võidu järel kurta, kuid eile oli pärast mängu näost ära ka peatreener Gert Kullamäe. «Peatreenerid kaotavad niimoodi töökohti. Mängija paneb korvi alt mööda ja öeldakse, et peatreener on s***. Selline mäng see korvpall kord juba on,» kommenteeris Kullamäe.

Tegelikult jäi ta üldjoontes meeskonna esitusega rahule. Kaitse toimis hästi ja vastane hoiti 64 punkti peal. Samal ajal tegi korraliku mängu aga Rocki kahurivägi eesotsas Vilmantas Dilyse ja Augustas Peciukeviciusega – mõlemad kogusid 17 punkti, Dilys võttis lisaks maha ka 14 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles