Laasma: usun, et rekord ei jää tänavu viimaseks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma.
Liina Laasma. Foto: Liis Treimann

Liina Laasma alustas hooaega Portugalis odaviske Eesti rekordi ja Euroopa talviste karikavõistluste võiduga.

Minu enda jaoks ei olnud rekordi püstitamine suur üllatus, treeningute põhjal võis midagi sellist oodata,» rääkis laupäeval Portugalis Leirias odaviske Eesti rekordi püstitanud Liina Laasma. 63.17 andis talle Euroopa heitealade karikavõistlustel U23 vanuseklassi võidu. Seni tema enda nimel olnud Eesti rekordit viis Laasma edasi 67 sentimeetrit ning piiga sõnul ei tohiks see jääda tänavu viimaseks rekordiparanduseks.

Mõni tund pärast võistlust suhtus Laasma rekordi püstitamisse rahulikult. «Tundsin, et väga head emotsiooni mul polnud. Tehniliselt on asi alles väga toores ja kui pärast vaatasin viske videot, nägin, et see polnud kõige parem,» selgitas ta ning meenutas, et möödunud hooaja lõpus Eesti rekordit püstitades olid tunded hoopis vägevamad. «Toona tundsin, et see oli hea vise ja võtsin endast maksimumi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles