Kaardilugejat vahetanud Pärn osaleb uues sarjas

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan oma Ford Fiestaga kihutamas.
Sander Pärn ja James Morgan oma Ford Fiestaga kihutamas. Foto: Raivo Remmelgas

Sander Pärn sõidab tänavusel rallihooajal koos britist kaardilugeja James Morganiga ja osaleb ainsa eestlasena viiel MM-rallil sõidetavas Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas. Esimene etapp sõidetakse kahe nädala pärast Portugalis.


Pärna senine kaardilugeja Ken Järveoja jätkab tegevust tiimi koordinaatorina. «Oleme koos kogenud palju, sealhulgas tulime ka mullu Eesti meistriteks. Saame endiselt suurepäraselt läbi ja mul on hea meel, et Ken meie meeskonnas jätkab,» rääkis Pärn. «Tulevikule mõeldes ja arengu jätkumiseks oli tarvis teha muudatusi. Üheks võimaluseks oli minna üle ingliskeelsele legendile, mida oma ajal tegi ka Markko Märtin. Pärast hoolikat kaalumist valisimegi selle tee ja asjaolude kokkulangemise tõttu tekkis kontakt James Morganiga, kelle mentoriteks on kaardilugejatena maailmameistriteks tulnud Nicky Grist ja Robert Reid. See tähendab väga väärtuslikke teadmisi oma ala parimatelt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles