Kus saab Tallinnas juua kõige paremat topsikohvi?

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barista Kalle Kollom Gourmet Coffee toodangut mekkimas.
Barista Kalle Kollom Gourmet Coffee toodangut mekkimas. Foto: Toomas Huik

Barista valmistatud cappuccino ei pruugigi alati maitsta paremini kui masinajook.

Ehkki topsikohvi hinnad muutuvad üha soolasemaks ning selle igapäevane tarbimine mõjutab rahakotti juba tuntavalt, sigineb tänavatele üha rohkem müüjaid. R-kiosk teatas mullu, et tubaka ja ajalehtede asemel on keti peamisteks müügiartikliteks nüüd kohv ja sarvesai. Stat­oili minnakse juba pikemat aega tankima peamiselt kohvijookide pärast.

Tegime koos barista Kalle Kollomiga ringkäigu mööda pealinna, et kindlaks teha, kus pakutakse parimat topsikohvi ja mis hinda selle eest küsitakse. Kalle Kollom on töötanud baristana mitmetes Tallinna kohvikutes ja koolitanud teisi baarmeneid, samuti on ta teeninud baristade meistrivõistlustel 3. koha. Praegu töötab ta baristana restoran-kohvikus Klaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles