Ansipi rasked roosad prillid

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikud on olnud Andrus Ansipi sõbrad ja vaenlased samal ajal. Lahkuv peaminister vastamas eile Stenbocki majas kunstnik Jüri Arraku pildi ees ajakirjanik Tuuli Kochi küsimustele.
Ajakirjanikud on olnud Andrus Ansipi sõbrad ja vaenlased samal ajal. Lahkuv peaminister vastamas eile Stenbocki majas kunstnik Jüri Arraku pildi ees ajakirjanik Tuuli Kochi küsimustele. Foto: Liis Treimann / Postimees

Täna viimast päeva peaministri ametis olev Andrus Ansip tänab Eesti rahvast talle osutatud au, koos tehtud töö ja ühiselt nähtud vaeva eest.

Täna õhtupoolikul oma üheksa-aastase ameti ja lähimad abilised uuele peaministrile usaldava Andrus Ansipi (57) sõnul oli talle raskeimaks ajaks kriisieelne Eesti. Mure oli juba õhus, aga tema valitsusjuhina seda rahvaga jagada ei osanud, kuna see ei näinud õiglane.

Kujutate te tänasel päeval ette, et tulete kunagi Siim Kallase sarnaselt – küll ehk veidi edukamalt – peaministrikohale tagasi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles