Vahetusmehed aitasid Tallinna Selveri finaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Avo Keel.
Peatreener Avo Keel. Foto: Arvet Mägi

Eesti meistrivõistlustel selgus esimene finalist, kui Tallinna Selver alistas poolfinaalseeria kolmandas mängus TTÜ 3:2. «See kohtumine oli tüüpiline play-off’i mäng, neil oli selg vastu seina ja hirmus isu seeriat pikendada, meie tahtsime selle lõpetada,» sõnas Selveri juhendaja Avo Keel.

Mäng algas Selveri dikteerimisel, esimeses geimis domineeriti algul täielikult – Kristjan Õuekallase serviseeriast juhiti 12:6, seejärel jõudis TTÜ punkti kaugusele 14:15, kuid Selver pääses taas eest, kuni TTÜ viigistas 21:21 ja võitis geimi 25:23. Teine geim kulges samuti kodumeeskonna juhtimisel, mindi 10:5 ette ja seekord edu käest ei antudki, TTÜ suutis küll vahet vähendada 10:11, ent ei enamat ja Selver võitis geimi 25:20.

Kolmas geim oli kassi-hiire mäng, kus kassi etendas Selver, hoides TTÜd pidevalt mõne punkti kaugusel. Janis Sirelpuu tegi TTÜ-l mitmeid vahetusi, geim siiski Selverile 25:21 ja finaalist oldi vaid geimivõidu kaugusel. Neljas geim tõi viimases hädas elu sisse ka TTÜ mängijatele, kes läksid 7:3 juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles