Mercedes kiire ja Red Bull siiski tegija

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (44) tegi grand slam’i ehk võitis ajasõidu, sai kirja kiireima ringiaja ja juhtis Malaisia GPd algusest lõpuni.
Lewis Hamilton (44) tegi grand slam’i ehk võitis ajasõidu, sai kirja kiireima ringiaja ja juhtis Malaisia GPd algusest lõpuni. Foto: Reuters/ScanPix

Nüüd, kus kaks F1-sarja võidukihutamist on seljataga, võib hakata tegema esialgseid järeldusi. Valdav osa hooajaeelsetest ennustustest läks täppi – eelkõige see, et Mercedes on kiire ja kes tahab tšempioniks tõusta, peab alistama vastavalt Austraalia ja Malaisia GP võitnud Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni. Ent Red Bull ja tiitlikaitsja Sebastian Vettel pole kaugeltki kehvad ning hingavad Mercedesele kuklasse. Felipe Massa seevastu on ka Wil­liamsis teine number.

Hooaja teine GP-etapp oli taas Mercedeste pidu. Hamiltoni auto pidas seekord lõpuni vastu ja veeres esimesena üle lõpujoone. Kaks nädalat tagasi triumfeerinud Rosberg oli teine, kuid juhib MM-sarja. Vettel, kelle autot vähesed konkurentsivõimeliseks pidasid, sai kolmanda koha ning kavatseb suurde mängu sekkuda, nagu ka neljandaks tulnud Fernando Alonso.

Suured ikka suured

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles