Suured teetööd tulevad linna piiril

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet laseb Ülenurme ja Roiu tee ristmiku ümber ehitada ringristmikuks. Lisaks tehakse sinna mõnesaja meetri pikkune jalg- ja jalgrattatee, mis viib Ülenurme uue lasteaiani.
Maanteeamet laseb Ülenurme ja Roiu tee ristmiku ümber ehitada ringristmikuks. Lisaks tehakse sinna mõnesaja meetri pikkune jalg- ja jalgrattatee, mis viib Ülenurme uue lasteaiani. Foto: Kristjan Teedema

Autojuhtidel tuleb selgi suvel Tartumaal ja Lõuna-Eestis sõites arvestada kiirusepiirangute ning ka ümbersõitudega, sest maanteeameti kava järgi tulevad viies siinses maakonnas suuremad või väiksemad teetööd.

«Suured ümberehitused, põhjalik remont, katete uuendamine ja liiklusohtlike olukordade kaotamine,» tutvustas maanteeameti lõunaregiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal lühidalt Tartumaa ja Lõuna-Eesti riigiteedel tänavu ette võetavaid töid.

Tartumaa tänavused suurimad teetööd riigiteedel tulevad Tartus ja selle naabruses. Tartu-Võru maantee alguses algab suvel Tartu läänepoolse ümbersõidu ehitus viiendas ehitusalas ehk Tõrvandi ristmikust Lennuvälja ristmikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles