Mugavusautomaatika sobitub koju ka tujukaks kevadeks

, Uponori tehnilise toe spetsialist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põrandakütet võib juhtida paneelilt, mis on ühendatud süsteemiga juhtmeid pidi või juhtmevabalt ehk raadiolaineid kasutades.
Põrandakütet võib juhtida paneelilt, mis on ühendatud süsteemiga juhtmeid pidi või juhtmevabalt ehk raadiolaineid kasutades. Foto: Uponor

Kevadele omase tempoka ilmamuutuse korral ei suuda toas parajat sisekliimat hoida ka kõige valvsam ahju- või katlakütja – aga mugavusautomaatika suudab.

Tark ja säästlik lahendus juhib põrandakütet ning -jahutust nii, et igas ruumis ning igal ajal – olenemata õues toimuvast – püsib just selline temperatuur, mille kasutaja on valinud.

Mugavusautomaatika lubab kasvõi hommepäev kogu perega muretult kevadpuhkusele sõita: arukas süsteem lähtub pere soovidest ja kütab ruume täpselt parasjagu. Tänu sellele, et mugavusautomaatika võib juhtida põrandakütte kõrval ka põrandajahutust, saab iga pereliige nautida kargel ajal mõnusalt sooja ja palaval suvel jahutavat jalgealust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles