Paadisadama ehitus on graafikust ees

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse silla uue paadisadama nurgakivi pandi kaisse, mille ääres saavad tulevikus silduda kuni 70 meetrised alused. Taamal on näha ka valmiv sadamahoone, millele linnavalitsus hakkab peagi haldajat otsima.
Sõpruse silla uue paadisadama nurgakivi pandi kaisse, mille ääres saavad tulevikus silduda kuni 70 meetrised alused. Taamal on näha ka valmiv sadamahoone, millele linnavalitsus hakkab peagi haldajat otsima. Foto: Kristjan Teedema

Paarikümne silmapaari pilgu all ja lõõtspillihelide saatel sai möödunud reedel nurgakivi Sõpruse silla uus paadisadam. Kuigi lepingu järgi peaks sadam valmima aasta lõpuks, võivad tööd lõppeda juba sügiseks.

Sadamaehituse töödejuht Erkki Õun ütles, et praeguseks on sadamahoone karp koos, kai ehitus poole peal, kaldakindlustuse kivimadratsid paigaldatud ja trassitööd tehtud.

«Tööst on umbes kuuskümmend protsenti valmis ja keerulisem osa ehk veetööd tehtud,» lausus Õun. Laias laastus ongi jäänud veel teed ja trassid ning sadamahoone siseviimistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles