Valdo Kalm: «Kõik algab kodusest kasvatusest.»

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juht, kes tahab kättpidi asja juures olla: Valdo Kalm ronimas Tallinnas Lasnamäel EMT peahoone katusele tugijaamu inspekteerima.
Juht, kes tahab kättpidi asja juures olla: Valdo Kalm ronimas Tallinnas Lasnamäel EMT peahoone katusele tugijaamu inspekteerima. Foto: Liis Treimann

Kolme suure, tuntud ja eduka ettevõtte juht tunnistab: «Isegi siis, kui mul oleks miljard eurot, ei oskaks ma rantjee olla.» Teate, kes teda innustavad? Teiesugused toredad ja tublid inimesed.

Valdo Kalm puutub teisse. Peaaegu kõigisse meisse. Ta juhib Eesti Telekomi, mille keskmine töötasu on suurem kui ühelgi teisel ettevõttel Eestis – 10 375 eurot (ja seda tunamullu,  värskeimad andmed puuduvad). Eelmisest nädalast juhib ta ühtaegu ka EMTd ja Elioni, millest vähemalt ühega, võib oletada, on teist enamikul isiklik äriline suhe.

Ja see tähendab, et kui te EMT või Elioni kliendina millegagi rahul pole, on see automaatselt Kalmu probleem. Sest nagu ta järgnevas usutluses tunnistab: «Kui teed juhitööd, vastutad lõpuks kõige eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles