Vandaalid panid Nõmmel vastvalminud rulapargi põlema

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlenud rambi taastamine võib maksma minna 26 000 krooni.
Põlenud rambi taastamine võib maksma minna 26 000 krooni. Foto: Nõmme linnaosa valitsus.

Möödunud laupäeva varahommikul sai tuletõrje väljakutse Nõmmele Ilmarise rulaparki, kus vandaalid olid põlema pannud rularambi.
 

Esialgsel hinnangul läheb rambi taastamine maksma 26 000 krooni. Ilmarise rulapark avati 4. juunil sel aastal, teatas Nõmme linnaosa valitsus.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul läks rulapargi rajamine maksma ligi 400 000 krooni. «Platsi asfalteerimine maksis 250 000 krooni, pargi elementide ehitus 153 000 krooni. Lisaks rularambi osalisele hävimisele sai kuumuse tagajärjel kahjustada ka asfalt. Nõmme linnaosa valitsus tegi täna juhtunu kohta politseile avalduse,» lisas Vakra.

Nõmme Ilmarise rulapark (Ilmarise ja Olevi tänava nurgal) on linnaosas ainus omataoline. See asub looduskaunis kohas, seal kõrval on korvpalliväljak, laste mänguväljak ning treeningvõimalused ka täiskasvanutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles