Teeme küla veelgi puhtamaks ja ilusamaks!

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müüsleri küla sambamäel kipub 26 aastat tagasi, Järvamaal esimesena taastatud Vabadussõja samba juurde viiv tee rohtuma ja sambaalus sammalduma. Just selle samba juures käib aga Kareda valla ja kogu Järvamaa rahvas alati suurtel riigipühadel ja niisamagi.
Müüsleri küla sambamäel kipub 26 aastat tagasi, Järvamaal esimesena taastatud Vabadussõja samba juurde viiv tee rohtuma ja sambaalus sammalduma. Just selle samba juures käib aga Kareda valla ja kogu Järvamaa rahvas alati suurtel riigipühadel ja niisamagi. Foto: Jaanus Lensment

Talgupäeva, 1. mai hommikul kell pool kümme on Järvamaal Kareda vallas asuv Müüsleri küla inimtühi ning näeb välja puhas ja korras. Mida siin üldse koristada?

«Teeme ära!» talguleheküljel internetis ringi käies ja rohkem kui 1700 talgupaiga koristusplaane uurides tekib samasugune mulje – enamasti kavandatakse külaplatside ja muude ühiskohtade kevadkoristust. Kuue aasta taguste esimeste talgute vaimus Eestimaa suurpuhastusest ei ole enam juttugi.

Müüsleri küla bussipeatuses askeldab siiski üks naine, reha käes, ja tõstab vähest prügi musta kotti. Sealsamas seisab neljarattaline ATV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles