BNS sai uue omaniku ja juhi

, majandustoimetuse vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BNSi uue juhi Sven Nuutmanni sõnul tuleb hakata uudisteagentuuri laiendama, mitte aga koomale tõmmata.
BNSi uue juhi Sven Nuutmanni sõnul tuleb hakata uudisteagentuuri laiendama, mitte aga koomale tõmmata. Foto: Toomas Tatar

Eesti Meedia suuromanik Margus Linnamäe ostis 55-protsendilise osaluse BNSi omanikfirmas Uudisvoog OÜ ja nimetas BNSi uueks juhiks Sven Nuutmanni.

Alles kaks kuud tagasi ostis uudis­teagentuuri BNS Soome meediakontsernilt Alma Media välja Ilmar Kompus, kes on Sky Media peadirektor. Margus Linnamäe sõnul pöördusid pakkumisega BNSi investeerida tema poole BNSi omanikud. «Plaanisime kaasata investori selleks, et tagada BNS Grupi pikaajaline ja stabiilne areng,» teatas Uudisvoog OÜ juhatuse liige Ilmar Kompus pressiteate vahendusel.

MM Grupi juhatuse liige Margus Linnamäe ütles tehingut kommenteerides, et kuna ta on juba investorina meediaäris, tundus ettepanek liituda BNSi omanikeringiga igati loogiline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles