Koondisel tuleb kõvade vastaste alistamiseks leida koostöö

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal tuli kokku Eesti naiste korvpallikoondis, et võidelda 2015. aasta EM-finaalturniiri pääsme eest. Eesti peab edasipääsuks saama alagrupis Itaalia, Läti ja Portugali ees esikoha. Samuti saavad koha finaalturniiril viis paremat 2. koha naiskonda.

Peatreener Jaanus Levkoi sõnul on head tingimused loodud - koosseis üsna tummine ja ettevalmistusaeg korralik. Enne juuni alguses toimuvaid valikmänge peetakse mai lõpus kaks kontrollkohtumist Soomega ning samuti osaletakse turniiril Slovakkias, kus mängitakse Saksamaa, Slovakkia ja Ungariga.

«Viis kontrollmängu ja kuu aega on ettevalmistuseks suurepärane, rohkem ei olegi vaja. Loodan, et kõik on terved, kui tähtsad mängud algavad, siis pole see mansa sugugi paha,» sõnas Levkoi, kes koondise liidritena näeb jätkuvalt kogenud Merike Andersoni ja Viive-Kai Rebast. «Eks nemad peavad seda vankrit vedama. Meie koosseis on aga üle pika aja selline, et igale positsioonile on kolm mängijat ja see on meie jaoks suur asi,» rääkis peatreener. «Mängijate konditsioon on hetkel küll erinev, sest osa lõpetasid alles mõni päev tagasi hooaja, teised on juba kuu aega puhanud, see tuleb tasa saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles