Noore ema käsitööd jätkub perele ja mõisakülastajaile

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa tänavune aasta ema Kaire Luksepp (30) ja tema pere: Uhur (33), Teele Lee (1 aasta ja 11 kuud), Holger (5, esimeses reas vasakult), Rahel-Leandra (8) ja Marcus (10).
Tartumaa tänavune aasta ema Kaire Luksepp (30) ja tema pere: Uhur (33), Teele Lee (1 aasta ja 11 kuud), Holger (5, esimeses reas vasakult), Rahel-Leandra (8) ja Marcus (10). Foto: Merike Lill

Minut enne seda, kui Tartu ülikooli aulas hakkasid emadepäeva kontsertaktusel laulma Luisa Värk ja Alen Veziko, lahkus publiku hulgast üks pere. Kas popmuusika ei meeldi? Meeldib, aga kõige nooremad pereliikmed olid väsinud.

Luksepa pere oli aktusel täies koosseisus: ema Kaire, isa Uhur ning lapsed Marcus, Rahel-Leandra, Holger ja Teele Lee. Noorimad neist ilmutasidki väsimuse märke, mispeale ema langetas otsuse, et kuigi kaks noort lauljat annavad kahtlemata kauni kontserdi, tuleb koju minna.

Pealegi oli ilusaid, muigvel suud ja naeru, aga samuti liigutuspisaraid tekitanud laule eelneva tunni jooksul juba kuuldud nii laste kui ka Lähte naiskoori ansambli esituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles