Kaia Kapsta: Eesti riik ei väärtusta perekonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KAIA KAPSTA
KAIA KAPSTA Foto: Valimised

Eesti mehe jaoks ei ole peresuhted ja paarisuhtekvaliteet olulised, kuna ka Eesti riik ei pea tähtsaks nendele vajalikul määral tähelepanu pöörata, leiab Kaia Kapsta.

Mis toimub Eesti meestega, oli üks kontekstist välja rebitud küsimus Delfi kommentaariumist vastusena president Toomas Hendrik Ilvese emadepäevale pühendatud kõnele. Küsimusele eelnes ettepanek: «Mehed peaks korraldama üleriigilise suurkogu koosoleku ja arutama katastroofilist olukorda...»

President Ilves viitas oma ettekandes märtsi lõpus toimunud konverentsile «Miks Eesti naine ei sünnita?» ja tõi esile mõtte, et pigem tuleks korraldada konverents «Miks Eesti mees ei võta vastutust?». Märtsikuise konverentsi ühe peakorraldajana juhin tähelepanu sellele, et meil oli ära ka juba järgmine konverents ja sel korral valisime konverentsi teemaks «Tahan last, aga normaalset meest ei ole», mis tõstatus nukravõitu tõdemusena just sellel «naistele vastutuse äralükkamise» konverentsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles