Tobreluts: soovid šnitslit, aga raha on vaid leiva jaoks

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts otsustas veel aastakese tippspordis olla ning sellega noori laskesuusatajaid aidata.
Indrek Tobreluts otsustas veel aastakese tippspordis olla ning sellega noori laskesuusatajaid aidata. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti laskesuusakoondisel on peatreener või treener-koordinaator või kuidas iganes Janno Prantsi ametinimetus kõlab, kuid kõik muu on lahtine – pole määrdetiimi ega lasketreenerit, neid veel otsitakse. «Nagu ikka,» muigas koondise liider Indrek Tobreluts. «Tegutseme säästurežiimil. Tahaks šnitslit, aga raha on vaid leiva jaoks.»

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja kirjeldas mitteroosilist olukorda: «Eelarve väheneb oluliselt. Lihtne oleks tegevust kärpida, aga seda ei saa teha. Miinimumprogramm tuleb täita, seega otsime raha juurde.»

Otsimine käib igal rindel. Määrdetiimist on alles üks mees, kellega pole siiski veel lepingut. Kahte oleks juurde vaja. «Tahame leida tipptasemel asjatundja, kes koolitaks meie hooldemehed välja, ja palgata tiimi ka kolmanda liikme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles