Lõppes Tallinna leping Linnar Priimäega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Teisipäeval lõppes Tallinna linnavolikogu leping reklaamiõppejõu Linnar Priimäega, kuid tõenäoliselt jätkub koostöö sügisel.

«Linnar Priimäe leping lõppes tänasest päevast ja suviseks puhkusteajaks uut lepingut ei sõlmita. Samas on pooleli tema töö kultuurilinnade võrgustiku ja teiste teemadega, mistõttu on üsna tõenäoline koostöö jätkumine,» ütles Tallinna linnavolikogu avalike suhete nõunik Ester Šank teisipäeval BNSile.

Tallinna linnavolikogu kantselei sõlmis reklaamiõppejõu Linnar Priimäega lepingu mullu novembris ja pikendas seda hiljem tänavu veebruaris. Lepingu kohaselt maksis linn Priimäele iga kuu 18 700 krooni.

Priimägi kohustus selle eest nõustama volikogu esimeest Tallinna linna 2011. aasta kultuuripealinna staatusega kaasnevate ettevalmistustööde osas.

Aastatel 2002-2003 sõlmis Tallinna linnavalitsus Linnar Priimäega kaks lepingut, mille alusel ta pakkus linnale välja mainekujundusideid. Linn maksis mõlema lepingu eest Priimäele 150 000 krooni.

Muuhulgas on Priimäe ideedest realiseerunud näiteks Tallinna aukodanike kogu, mis käib koos igal aastal Tallinna päeval 15. mail.

Osa avalikkuse ette jõudnud Priimäe ideid ei ole linn kasutusele võtnud. Näiteks ei ole linn korraldanud festivali Elutants-Surmatants. Üks Priimäe idee nägi ette Viru väravate sulgemist, kuna see looks vanalinna terviklikkuse tunde. Ka see idee ei ole teoks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles