Maanteeamet tasus teefirma praagi kahju

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva maanteel Lähte-Tabivere lõigul lendas läinud sügisest ebaõnnestunud pindamise tõttu autorataste alt lahtist killustikku. Nüüd on suu­rem osa lahtisest killustikust sellelt lõigult ära pühitud ning kaotatud on ka kiirusepiirang.
Jõgeva maanteel Lähte-Tabivere lõigul lendas läinud sügisest ebaõnnestunud pindamise tõttu autorataste alt lahtist killustikku. Nüüd on suu­rem osa lahtisest killustikust sellelt lõigult ära pühitud ning kaotatud on ka kiirusepiirang. Foto: Margus Ansu

Kuigi esimene vastus oli «ei» ning asjaajamiseks läks mitu kuud, ei andnud halvasti pinnatud teel auto esitule ja esiklaasi lõhkunud Tabivere elanik alla. Tulemus: viletsa töö teinud firma asemel hüvitas talle kahju töö tellija.

«See asi on nüüd korras, maanteeamet maksis auto esitule ja esiklaasi kinni,» kinnitas Tabivere elanik Merike Rekor, kes jäi veebruaris Jõgeva maanteel Tabivere-Lähte lõigul halvasti pinnatud teel möödasõitu teinud kiirabiauto kivirahe alla.

Esialgu nõudis Merike Rekor kahjuhüvitist ebaõnnestunud pindamistöö teinud riigifirmalt Eesti Teede AS, kuid mitu nädalat kestnud asjaajamine lõppes tulutult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles