Sepp: Kultuurikatla rahamured on lahenenud

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Maksim Toome

Mai lõpus Kultuurikatla juhi kohalt lahkuva Evelyn Sepa sõnul on objektiga seotud rahastamisküsimused saanud pärast 11 kuud kestnud venitamist positiivse lahenduse. Sepp on varem öelnud, et Kultuurikatla objekt on olnud algusest peale alarahastatud.

«Eeldatavalt kinnitab linnavalitsus oma otsuses ka puuduolevad finantsid ja saadab selle otsustamiseks volikogu poole teele. Soovin, et sellest sammust oleks ka EASile piisavalt ning pimesikumäng Kultuurikatla ümber selleks korraks lõpeb,» sõnas Sepp. «Hea õppetunni peaks sellest saama aga kõik avalikku võimu ja vahendeid käsutavad inimesed, sest pikk ja asjatu venitamine on sisuliselt viinud kogu projekti olukorda, kus me vaagume selle piiri peal, kas EAS üldse toetab meid või kutsub kõik varem eraldatud toetused tagasi.»

Sihtasutuse Tallinna Kultuurikatel nõukogu valis nädala alguses juhatuse uueks liikmeks Väino Sarneti, kes asub ametisse 30. mail, mil lõpevad Sepa volitused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles