Rattanädalavahetus toob vabatahtlikele palju tööd

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu rattaralli lastesõite korraldada aitav Tartu suusaklubi asus eile pakkima enam kui nelja tuhandet auhinnaks minevat kingikotti.
Teiste seas olid ka Vootele Jagomägi ja Nele  Paglant.
Tartu rattaralli lastesõite korraldada aitav Tartu suusaklubi asus eile pakkima enam kui nelja tuhandet auhinnaks minevat kingikotti. Teiste seas olid ka Vootele Jagomägi ja Nele Paglant. Foto: Margus Ansu

Seoses Tartu maratoni suurte üritustega räägitakse ikka võistlusest, tulemustest, vahejuhtumitest, ilmast ja millest kõigest veel. Seekordse rattaralli eel tuleb juttu vabatahtlikest ja nende tööst.

Maaülikooli spordihoone nullkorrusel asuva Tartu suusaklubi kontorisse jõudsid eile kastid šokolaadidega. Rattaralli lastesõitude kingipakid võinuks juba valmis olla, kuid just šokolaadid viibisid.

Lähemate päevade jooksul lasevad suusaklubi treenerid, lapsed ning lapsevanemad oma näppudel usinasti käia, et laupäevasteks lastesõitudeks oleksid kingipakid kenasti koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles