Video: vales suunas sõitev veok ajab väiksemad teelt eest ära

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva lõuna paiku tekitas kesklinna liiklus segadust veok registrimärgiga 813MGF, mis ühesuunalisel tänaval vales suunas sõites väiksemad sõidukid teelt kõrvale tõrjus.


Maakri tänaval Stockmanni kaubamaja hoovist välja pöörama asunud veomasina haagis oli nii pikk, et hoovist välja pääsemiseks pidi masin osaliselt kõnniteele sõitma.

Seal aga oli takistuseks ajutine liiklusmärk. Selle ajaga, kui veokijuht kabiinist välja ronis ja märgi eest ära lükkas, jõudis tema taha koguneda üsna pikk autoderodu. Need, kelle masin kannatas, kasutasid veokist möödasõiduks kõnniteed.

Läbi häda õnnestus veomasinal ennast parkimiskeelu alasse pagitud sõiduautodest mööda manööverdada ja kohe oli ees järgmine takistus. Juba kaugel oli näha, et Lauteri tänavale parempööret teha pole nii suure masinaga võimalik.

Selle koha peal on veokid varemgi pargitud sõiduautode tõttu toppama jäänud. Seekordne veokijuht aga ei lasknud ennast takistusest häirida ja keeras rahumeeli vasakule, ehk sõitis ühesuunalisel Lauteri tänaval vales suunas, Liivalaia tänava poole. Sõiduautode juhid vaatasid vaid, et said läheneva monstrumi eest kõrvale pöörata ning peatselt oligi tee jälle vaba.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles