Ilmarise rulapargi maha põletatud ramp taastatakse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rularamp süüdati põlema nädal pärast rulapargi avamist.
Rularamp süüdati põlema nädal pärast rulapargi avamist. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Täna algavad Nõmmel Ilmarise rulapargis 12. juunil põlema pandud rambi taastamistööd.


Tulekahju käigus hävines pool ühest rulapargi suurimast elemendist ning kahjustada sai ka asfalt. Esialgsel hinnangul läheb rambi taastamine maksma 26 000 krooni.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on politsei juhtunu asjaolude selgitamiseks alustanud väärteomenetluse. «Politsei on võtnud rulapargi jälgimise kõrgendatud tähelepanu alla ning uurib hoolikalt mitmeid vihjeid, mis neile senini laekunud on. Linnaosavalitsus aga tagab omalt poolt rularambi ning kuumuse tagajärjel kahjustada saanud asfaltkatte taastamise,» kinnitas Vakra.

Ilmarise rulapark on Nõmme ainus välitingimustes rulatajatele, rulluisutajatele ja trikiratturitele mõeldud park. Seal kõrval on uue kattega korvpalliväljak, vahetus läheduses laste mänguväljak ja treenimisvõimalused ka täiskasvanutele. Rulapargi rajamine läks maksma ligi 400 000 krooni, millest platsi asfalteerimine maksis 250 000 krooni ning pargi elementide ehitus 153 000 krooni.

Rulapark avati 4. juunil ning selle vastu avaldati protesti juba varem. Enne selle avamist levisid Nõmmel anonüümsed üleskutsed avaldada protesti kohalike elanike rahu häiriva rajatise vastu, mis ei sobivat rahulikku elamurajooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles