Järvamaal sai kahe väikebussi ja jalgratta kokkupõrkes viga seitse inimest

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal Türi vallas leidis täna õhtul aset liiklusõnnetus, milles osalesid kaks väikebussi ja jalgaratas, viga sai seitse inimest.

Kell 18.27 sai politsei teate liiklusõnnetusest Järvamaal. Türi vallas Türi-Arkma tee 12. kilomeetril  Retla küla lähistel oli toimunud jalgratta ja kahe väikebussi kokkupõrge, vigastada sai seitse inimest, teatas Lääne prefektuur.

Esialgse info kohaselt oli nii jalgrattur kui ka mõlemad väikebussid liikumas Arkma-Türi suunal ja üks väikebuss sõitis seni teadmata põhjustel tagant otsa eesliikuvale väikebussile, mis omakorda paiskus otsa tema ees liikunud jalgratturile.

Vigastada sai Leedust pärit jalgrattur, Leedu registreerimisnumbrit kandvas väikebussis viibinud viiest inimesest neli toimetati haiglasse tervisekontrolli  ja meie vabariigi registrimärki kandvas väikebussis olnud kolmest inimesest kaks toimetati samuti haiglasse tervisekontrolli.

«Hinnangut konkreetse sündmuse toimumise põhjustele veel anda ei saa, kuid ohutuse huvides on oluline jälgida pikivahet, et valmis olla eesliikuja erinevateks manöövriteks,» ütles Paide politseijaoskonna juht Üllar Kütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles