Kiivrid päästsid surmasuust

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Männi ja Vladimir Pennert (teisel pildil) selle kuu algul Tartu rattarallil. Mõlemad lõpetasid tervena. Tookord oli kiirem Männi, edestades Pennertit kuue minutiga. Fotod: sportfoto.com
Anatoli Männi ja Vladimir Pennert (teisel pildil) selle kuu algul Tartu rattarallil. Mõlemad lõpetasid tervena. Tookord oli kiirem Männi, edestades Pennertit kuue minutiga. Fotod: sportfoto.com Foto: sportfoto.com

Vladimir Pennert haistis järsku oma šanssi. Ta oli pahatihti pidanud endast neli aastat vanemale Anatoli Männile rattavõistlustel alla vanduma. Aga sedapuhku, möödunud pühapäeval Tabasalu rattarallil, oli rada siledam kui tavaliselt ning see andis talle, Männist märksa kogukamale, lootuse konkurendist jagu saada.

«Kas täna või ei tea millal,» mäletab Pennert oma mõtteid, kui rattaralli lühemal, 41 km pikkusel distantsil lõpuspurti alustas.

Nad lähenesid finišijoonele ratas rattas – Männi, aastaid 64, ja Pennert, aastaid 60. Mängus olid Filtri maanteekarikasarja üle 60-aastaste veteranide vanuseklassi esikolmikukohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles