Eelkõige lastele loodud söögikoht

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loo autor koos Siriuse juhataja Sören Kartauga.
Loo autor koos Siriuse juhataja Sören Kartauga. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ronimislinnak ja erilahendusega mängutuba tõid Tarbija24 korraldatud lastesõbraliku söögikoha valimisel võidu Tartus Annelinnas tegutsevale pitsakohvikule Sirius.

«Kuna meil on endal väiksed lapsed, siis välja sööma minnes on ikka probleeme, et lastel on igav, ja mõtlesime teha söögikoha, kus ka neil oleks hea aega veeta,» rääkis Siriuse juhataja Sören Kartau. Tartlaste seas on Sirius tuntud kiirsöögikoht, aga et nende pitsakohvikus on eraldi mängutuba ja ronimislinnak, tuleb paljudele üllatusena. Pole ka ime, sest kohvik avati alles novembris.

Kui tavaliselt on söögikohtades parimal juhul kast mänguasjadega ning laud paberite ja pliiatsitega, siis Siriuse rahvas valis kallima ja keerulisema tee. «See ei ole tegelikult meie mõte, aga meil on väga huvitav kujundaja, kes sellise lahenduse peale tuli,» kiitis pitsakohviku juhataja Alesja Kovalenko-Lauri sisekujundust. Omanike soov oli vaid teha lastele mõeldud söögikoht ning nad usaldasid kujundaja nägemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles