Jaaniks hoopis graavilõhet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšillide, pitsi viina ja tilliga graavitud lõhe
Tšillide, pitsi viina ja tilliga graavitud lõhe Foto: Merrit Kiho

Kodurestorani MerMer perenaine Merrit Kiho soovitab grillirallile vahelduseks graavida lõhet. Aga tšilli, tilli ja viinaga.

Jaanipühad ei pea olema ainult grillimise pidupäev. Eriti kui ilm tõotab tulla selline nagu tavaliselt, tasub mõned road vargsi ette valmistada, et mitte vesise lõkke ääres nälga jääda. Aga kui ilm on suurepärane, siis alljärgnev lõhepala on rohkele lihale ka kergeks vahelduseks.


Tšillide, pitsi viina ja tilliga graavitud lõhe

Neljale priskeks eelroaks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles