Stroomi rannas lahutatakse pealinna laste meelt

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand 4. juulil 2010.
Stroomi rand 4. juulil 2010. Foto: Margus Kruut

Lastelaagrite kohad on juba ammu täis, kuid linnalapsi ootavad neljandat aastat järjest Tallinna noorsootöö keskuse korraldatavad tasuta sportlikud ja meelelahutuslikud üritused Stroomi rannas.

«Eelmisel aastal võttis keskuse korraldatud üritustest rannal osa ligikaudu 3000 last ja vähemalt sama palju huvilisi ootame ka sellel aastal,» ütles Tallinna noorsootöö keskuse direktor Riina Vaal rahvusringhäälingu venekeelsele uudisteportaalile, vahendas ERR Uudised.

Tänavu alustab noorsootöö keskus Stroomi rannal tegutsemist homme ning jääb sinna järgmiseks neljaks nädalaks ehk kuni 30. juulini.

«Üritustest võivad osa võtta kõik lapsed sõltumata sellest, kas nad on noorsootöö keskuse liikmed või kuhu nad on sisse kirjutatud,» rääkis Vaal. «Suurematele lastele pakume sportimisvahendeid ja korraldame võistlusi, väiksematele meeldib käsitööga tegeleda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles