Noored nuusutavad ameteid ja teatrit

Madle Timm
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne-Mai Tevahi (valges pluusis) näitab ette, kuidas jätta lavavõitluses teise inimese löömisest usutavat muljet.
Anne-Mai Tevahi (valges pluusis) näitab ette, kuidas jätta lavavõitluses teise inimese löömisest usutavat muljet. Foto: Kalev Saar

Suvetelk pakub palaval päeval varju ja tegevust. Esmaspäevast 16. augustini on Tartus Anne kanali rannas avatud suvetelk, kus noored saavad osaleda mitmesugustes töötubades ja muidu huvitavalt aega veeta.

Viiendat suve avatud telgi teemaks on seekord rännak, see on omakorda jagatud kolme nädala peale mitmesse kunstivormi. Sel nädalal keskendutakse teatrile ja töömaailmale. Iga nädala lõpuks valmib etendus, millega esinetakse laupäeval kesklinna pargis.

Tähe noorteklubi noorsootöötaja ja projektijuht Riin Lumiste ütles, et praegu on fookuses mitmesuguste ametite tutvustamine. Rääkima ja töötube tulevad juhendama näiteks näitleja, raadiotöötaja, baarmen, vetelpäästja ja lasteaiaõpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles