Patareivi korraldaja: linnavalitsus pole ürituse sobimatust kommenteerinud

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Hiiesalu
Tõnis Hiiesalu Foto: Tõnis Hiiesalu

Patareivi ühe korraldaja Tõnis Hiiesalu sõnul pole Tallinna linnavalitsus Patareivi ürituse sobimatust kuidagi selgitanud. Sellegipoolest ootab ta siiski linnajuhtidelt vastust küsimusele, mida tähendab linnavalitsuse otsus, justkui oleks üritus sobimatu.

«Minuga otseselt pole mitte keegi suhelnud,» kommenteeris Hiiesalu, et peale negatiivse uudise saamist pole keegi temaga otseselt ühendust võtnud, informatsiooni on ta saanud üksnes meedia kaudu. «Mulle tuli see juriidiline paber, kus oli kirjas üks sõna «sobimatu» ja rohkem kommentaare ei anta,» ütles hiiesalu, et linnavalitsus ei soovi seda teemat rohkem kommenteerida.

Oma maitse-eelistuste või muude suvaliste tegurite järgi ürituse lubamine või ära keelamine meenutab talle aastatetaguseid aegu ning teeb teda lihtsalt kurvaks. Kuid olles juba viis aastat festivale korraldanud, ei kavatse ta linnavalitsuse ootamatu käitumise tõttu ühtegi üritust korraldamata jätta. «Võib-olla ongi aeg edasi liikuda ja hakata midagi suuremat tegema,» lisas Hiiesalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles