Tallinnas liiklejatel hakkab kannatus katkema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebis levitatakse Tallinna liikluse olukorra kohta pilapilti makaroonilise tekstiga «Vabandust, Barack, meil on korralagedus».
Veebis levitatakse Tallinna liikluse olukorra kohta pilapilti makaroonilise tekstiga «Vabandust, Barack, meil on korralagedus». Foto: Facebook

Teetööde tõttu olid esmaspäeval Tallinnas suured liiklusummikud Järvevana teel, Veerenni tänaval, Tehnika tänaval ja Pärnu maanteel. Osa bussiliinide töö oli tugevasti häiritud.

Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm ütles, et teetööde tõttu ei sõitnud kõik bussid graafiku järgi, ning soovitas inimestel liikumiseks varuda tavapärasest rohkem aega.

«Antud olukorras, mil nii paljud tööremondid on lõpetamisfaasis ja me kõik töötame ühe eesmärgi nimel, et need võimalikult ruttu valmis saaksid, tuleb lihtsalt varuda rohkem kannatust. Minul paremat soovitust ei ole,» lausus ta. Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul on aga pealinnas liiklusummikud augusti lõpus ja septembris paratamatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles