Kunstnikud kasvasid välja vabatahtlike hulgast

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali kunstnikud Katarina Klett (vasakult) ja Annika Lindemann ning festivali tegevjuht Kadi Rutens näitavad Draama plakateid, millest osa on juba linna üles pandud. Laual on eile trükist tulnud festivaliraamatud.
Festivali kunstnikud Katarina Klett (vasakult) ja Annika Lindemann ning festivali tegevjuht Kadi Rutens näitavad Draama plakateid, millest osa on juba linna üles pandud. Laual on eile trükist tulnud festivaliraamatud. Foto: Kristjan Teedema

Draama festivali mööbel valmib punastest kaubaalustest. Tänavune Draama toob kaasa uue kujunduse. Kuigi domineerib punane värv nagu eelmistel festivalidel, on linnas näha mõndagi uut. Sellest rääkisid algava Draama uued kunstnikud, kes varem on osalenud festivalil vabatahtlikena.

«Aastaid on näha olnud punaseid planke ja punaseks värvitud mööblit. Me vahetame selle välja,» ütles kunstnik Katarina Klett. «Linna tuleb ikkagi punane mööbel, kuid see valmib kaubaalustest. Need jäävad kasutusele ka järgmistel aastatel.»

Töörohke nädalavahetus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles