Pargi tänava remont võib venida kuid

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevärgi alustatud torutööd tõid päevakorrale Pargi tänava täieliku uuendamise, sest pelgalt ära vajunud katendi tagasi ladumise eest 60 000 eurot maksta tundus linnale raiskamisena. Projekti ümber käinud vaidlused on tööle piduri tõmmanud.
Veevärgi alustatud torutööd tõid päevakorrale Pargi tänava täieliku uuendamise, sest pelgalt ära vajunud katendi tagasi ladumise eest 60 000 eurot maksta tundus linnale raiskamisena. Projekti ümber käinud vaidlused on tööle piduri tõmmanud. Foto: Margus Ansu

Projekt pole ikka valmis, raha ka ei ole. Üksnes vanajumal teab, kas Pargi tänava remont saab sellel aastal lõpetatud, tõdes vastutav linnaametnik asjade seisu tutvustades. Projekt saab viimast lihvi, volikogu hakkab arutama lisaraha andmist, aga talv on ukse ees.

Ametnike laual on nüüdseks juba üheksas projekti versioon, see ei ole lõplikult kinnitatud, aga ei ole ka enam palju probleeme, ja jõuliselt oma seisukohti kaitsnud Karlova selts on selle lahendusega üldjoontes päri, võttis hetkeseisu kokku Tartu teede- ja liikluskorraldusteenistuse juht Urmas Mets.

Tartu veevärgi torutöödest tõukunud teeremondi kaheks teravaks küsimuseks tõusis Karlova seltsi jaoks parkimine sel uuendataval tänavalõigul ja rattateede paiknemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles